Tuin

Met onze tuin afdeling hebben we voor iedereen iets in huis. Werk je graag met de handen? Dan hebben we een groot uitgebreid handgereedschap assortiment.

Heb je het liever iets gemakkelijker? Dan zijn de er tuinmachines die je nodig hebt. Alle grote merken met top kwaliteit. Alles om uw tuin mooi en proper te houden met onze afdeling watertransport.

Verder hebben we nog een afdeling afsluiting om uw tuin mooi privé te houden en een afdeling barbecues om de werkdag af te sluiten met een lekker gerecht.

Machines.

Knap Op zorgt voor een ruime keuze tuinmachines, van de eenvoudige kantenmaaier tot de krachtigste hakselaar.

Wij zijn erkend dealer voor Honda, Eliet, Makita, EGO, Metabo, Bosch. Zoals u ziet: een zeer ruime keuze voor elk budget.
Elke machine met verbrandingsmotor krijgt u gebruiksklaar mee naar huis zonder meerprijs./


Robot’s.

Wij zijn erkend dealer voor HondaGardena en Ambrogio . Een zeer ruime keuze voor elk budget.

Honda: Het merk Honda hoeft geen introductie meer. Ze zijn alom bekend voor diverse tuinmachines. De hoogtechnologische robotmaaiers van Honda zijn echter nog niet zo gekend. Voor elk oppervlakte bestaat er een model!

Robomow: Wanneer techniek en tuinieren worden gecombineerd, ontstaan prachtige dingen. Met Robomow kunt u uw maaier bedienen, besturen en controleren met uw smartphone, de web-app of zelfs met uw stem!

Ambrogio: De Ambrogio Robot is de robotmaaier die volledig autonoom en in alle veiligheid voor uw gazon zorgt.

De robotmaaiers kunnen eventueel door ons geplaatst worden voor een redelijke prijs. Onze verkopers geven u graag advies bij uw aankoop.


Gereedschap.

Uw tuin onderhouden met enkel de beste gereedschappen.

GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren, met tuingereedschap voor alle gebieden rondom het huis: Voor bewerken, planten, harken, vegen, graven, sneeuwschuiven enz.

Ook het hebben we een groot assortiment tuingereedschap van Polet & Depypere.


Watertransport.

Gardena, specialist in watertransport is een van onze grote merken, we zijn één van de grootste verdelers van de middenkust. Naast de basis-koppelstukken bieden wij onder meer volgende producten aan : haspels, tuinslangen, vijverfilters, hydrofoorgroepen, wasborstels, sprinklers, broezen, ….

Ook voor het uitwerken van uw sprinkler-installatie of beregeningsysteem voor uw serre bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle componenten op voorraad en geven u graag advies hierover.

Op zoek naar de perfecte waterpomp? Enkel topmerken in ons assortiment.


Barbecue

Wat barbeque’s betreft heeft Knap Op gekozen om enkele topmerken te verdelen, nl. Barbecook, Monolith, Broil King en Weber.


Brievenbus

In ons assortiment brievenbussen hebben wij voor u een aantal opties.

Alleenstaande natuursteen brievenbus voor in de voortuin? Wij hebben er! Wat dacht je van mooi afgelakte brievenbus van Decayeux, of mooie strakke brievenbus van Practo?  Wij hebben er op elke maat en kleur. Roestvrij en weersbestendig.

Bestel je veel online, maar niet veel thuis? Wat dacht je van een Pakketbus van eSafe? Deze kunnen de meeste klein tot middelgrote pakjes veilig opbergen. Gemakkelijk toch?


Afsluitingen

Van houten afsluiting tot professionele afsluitingen van Betafance.

Breng een plan of een schets van uw project bij ons binnen en wij rekenen het graag voor uw uit wat uw nieuwe omheining u gaat kosten.

Door onze grote voorraad heeft u bijna geen wachttijden voor uw omheining, bijna alles is onmiddellijk beschikbaar.