Doe-het-zelf

Ga je klussen in je huis of verbouwen?

Voor de enthousiaste doe-het-zelvers hebben wij een uitgebreid assortiment. Of je nu kleine klusjes wilt doen of een complete verbouwing, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Kom langs en ontdek ons enorme aanbod aan klusmaterialen en gereedschappen. Van verf en behang tot elektrisch gereedschap en bouwmaterialen, we hebben het allemaal. Ga aan de slag en maak van je huis een ware droomplek!

Onze bouwafdeling biedt een breed scala aan hoogwaardige bouwmaterialen, gereedschappen en accessoires. Van fundering tot dakbedekking, wij hebben de essentiële bouwmaterialen zoals cement, bakstenen, isolatie, hout, metaal en meer om uw project stevig en duurzaam te maken.


Van schakelmateriaal tot zekeringskasten, bieden wij een breed assortiment aan elektrische benodigdheden. Onze kabels zijn verkrijgbaar per meter, perfect om aan je specifieke lengtebehoeften te voldoen. Daarnaast hebben we ook verlengsnoeren en werfkasten beschikbaar. Ontdek ook onze collectie lichtarmaturen en lampen om een sfeervolle verlichting te creëren.


**Galvaniseerde, messing, koper & PVC koppelstukken voor diverse toepassingen. We bieden PVC buizen per meter en Alpex buizen op rol per lopende meter. Van complete badkamermeubels (op bestelling) tot toiletten met ventilatiesystemen, we hebben alles wat je nodig hebt. Ons assortiment omvat ook kranen voor keukens, wc’s, badkamers en nog veel meer. Daarnaast verhuren we persmachines en bieden we ook Alpex & Pers koppelstukken aan. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, van A tot Z.


In onze houtafdeling bieden wij een breed scala aan producten aan, waaronder multiplex, MDF, vochtwerende MDF, vezelplaat, meubelpanelen, OSB, ruw & geschaafd hout, profielen en tuinhout. Het goede nieuws is dat al onze panelen op maat kunnen worden gezaagd, zodat ze perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar materialen voor meubelconstructie, interieurafwerking of tuinprojecten, we hebben alles wat je nodig hebt in onze houtafdeling.


Betreed de wereld van duurzaamheid en veelzijdigheid met ons uitgebreide assortiment hoogwaardige metaalwaren. Of u nu bezig bent met constructie, reparaties of decoratieve projecten, wij bieden een breed scala aan metalen producten die aan al uw behoeften voldoen.


Stap in de wereld van kleur en creativiteit met onze uitgebreide collectie verven die ontworpen zijn om aan al uw schilderbehoeften te voldoen. Of u nu een frisse look aan uw interieur wilt geven, uw buitenruimte wilt opknappen of een specifiek oppervlak wilt behandelen, wij hebben de juiste verven en afwerkingen voor u.


Ontdek onze uitgebreide selectie hoogwaardige lijmen en silicones die zijn ontworpen om aan al uw hechtingsbehoeften te voldoen. Of u nu bezig bent met huishoudelijke reparaties, ambachtelijke projecten of professionele toepassingen, wij hebben de juiste producten voor u.


Ontdek onze uitgebreide selectie hoogwaardige dak- en waterbeschermingsproducten die zijn ontworpen om uw huis veilig en beschermd te houden tegen de elementen. Of u nu een nieuw dak aanlegt, bestaande dakbedekking repareert of gewoon uw huis waterdicht maakt, wij hebben de juiste oplossingen voor u.