Garantie

Particuliere klanten, 2 jaar wettelijke garantie.

Voor particuliere klanten geldt een wettelijk vastgestelde garantieperiode van 2 jaar. Let op: voor de wettelijke garantie is het aanleveren van de factuur/kasticket van uw aankoop verplicht. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum van het artikel. Wij adviseren om uw machine na ontvangst (indien mogelijk) altijd te registreren bij de betreffende fabrikant. Op deze manier zijn uw aankopen bekend bij de fabrikant en zijn eventuele garantieclaims makkelijker te verwerken.


Zakelijke klanten, 1 jaar wettelijke garantie.

Voor zakelijke klanten geldt een wettelijk vastgestelde garantieperiode van 1 jaar. Let op: voor de wettelijke garantie is het aanleveren van de factuur van uw aankoop verplicht. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum van het artikel. Wij adviseren om uw machine na ontvangst (indien mogelijk) altijd te registreren bij de betreffende fabrikant. Op deze manier zijn uw aankopen bekend bij de fabrikant en zijn eventuele garantieclaims makkelijker te verwerken.


Voorwaarden verlengde fabrikant garantie:

  • Registreer uw machine binnen 30 dagen bij de betreffende fabrikant om de verlengde garantie te activeren en het garantiecertificaat door de fabrikant te ontvangen.
  • Bij een eventuele garantieclaim dient u het garantiecertificaat naar ons door te sturen.
  • Indien uw registratie niet binnen 30 dagen is voltooid, dan vervalt helaas uw verlengde garantie.
  • Let op: bij Festool vervalt na 36 maanden de verzekering voor reparatiekosten en diefstal.

Registratie voor de verlengde garantie.

U dient de aangekochte artikelen binnen 30 dagen te registreren om de verlengde garantie te activeren. Klik onderstaand op de betreffende fabrikant van het artikel dat u wilt registreren. U wordt dan doorverwezen naar de website van de fabrikant.