Gereedschappen

Elektrische Gereedschappen.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw materiaal. Maak kennis met diverse promoties en profiteer van extra korting bij aankoop van verschillende apparaten. Met deze fabrikanten bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal.


Hogedrukreinigers.

De mobiele hogedrukreinigers van Nilfisk, Kärcher, Kranzle kunnen de moeilijkste situaties aan. U kunt op de apparaten vertrouwen bij een brede reeks toepassingen, waaronder in de landbouw, auto-industrie, bouw, verhuurbedrijven, voedingsmiddelenindustrie en productie en opslag.


Hand-gereedschappen.

Knap Op staat voor kwaliteit met de correcte prijs. Met merken voor de professioneel of de doe-het-zelver.


Hoogte-gereedschap.

Van een trapladder tot professionele ladders en stellingen: met deze merken werk je altijd op veilige hoogtes. Onze vouw-, trap-, ladders & steigers van Solide en Altrad beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen met specifieke keuringen voor de Warenwet/NEN 2484 en veiligheidsnormen.


Lucht-gereedschap.

Met luchtgereedschap, ofwel pneumatisch gereedschap, worden veel klussen een stuk makkelijker.


Werk-gereedschap.

We hebben een uitgebreide selectie van werkkoffers en bakken beschikbaar. Als je op zoek bent naar een volledig ingericht atelier van Beta, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden.