Elektrisch & Accu

Wij geven u graag advies bij uw keuze voor het juiste materiaal. Maak kennis met tal van promoties en profiteer van extra korting bij aankoop van verschillende toestellen. Met deze fabrikanten bent u verzekerd van topmateriaal met uitstekende na-service.

Neem contact met ons op een vrijblijvende offerte.

 


Festool ontwikkelt superieure kwaliteit pneumatische en elektrische gereedschappen voor zowel professionals als gebruikers met hoge eisen. Innovatie door de jaren heen, heeft ervoor gezorgd dat deze krachtige machines dan ook uiterst geschikt zijn voor elke klus! Populaire categorieën zijn: schuurmachines, invalzagen, bouwstofzuigers, Festool accessoires, accu combosets.


Makita opgericht in 1915 is producent  van professioneel elektrisch gereedschap, waaronder boorhamers, combihamers, decoupeerzagen en een breed aanbod aan tuinmachines.


Metabowerke GmbH in Nürtingen is een producent van professioneel elektrisch gereedschap en aanbieder van toebehoren voor professionele gebruikers.


Bosch gereedschap levert krachtige draadloze en elektrische apparaten voor elke professional of klusser. Bosch blauw is speciaal ontworpen voor de professionele vakman en de industrie. De blauwe lijn omvat hoog kwalitatieve machines die bedoeld zijn voor dagelijks en professioneel gebruik.


Slijpers, schuurmachines, zuigers en meer Flex Tools. Topkwaliteit machines.


Eibenstock weet zich te onderscheiden t.o.v. andere merken door machines te innoveren en te produceren die uniek zijn in zijn soort.


FEIN elektrische gereedschappen, Hier vindt u de onverwoestbare elektrische gereedschappen voor industrie, bouw en de veeleisende doe-het-zelver.


Met de meetapparatuur van Laserliner staat elk muurtje loodrecht.


Sinds 2009 produceert FUTECH meettoestellen voor de bouw. Aannemers, elektriekers, loodgieters, vloerders, schrijnwerkers, schilders… vertrouwen op onze laser waterpassen, laserafstandsmeters, inspectiecamera’s, elektrische meters, infraroodthermometers en -camera’s, waterpassen, vochtmeters, muurscanners…


Sinds 1960 is PREBENA bezig met het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige pneumatische toestellen en bevestigingen.


Contimac is géspecialiseerd in de verkoop én service van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Door de jarenlange ervaring hebben we een expertise binnen deze sectoren opgebouwd waardoor we een zorgvuldig  geselecteerd en kwaliteitsvol assortiment van méér dan 5000 referenties aan machines en gereedschappen kunnen aanbieden.